
У Полтаві продавали консерви та ковбаси, виготовлені в жахливих умовах
У Полтаві виявили підпільний цех, де виготовляли, а згодом і реалізовували консерви з м’яса та риби, а також ковбаси сумнівної якості. Про це повідомив начальник обласної поліції Андрій Замахін.
Встановлено, що одне із підприємств Полтави та фізична особа-підприємець, без дозвільних документів, порушуючи вимоги чинного законодавства, продавали недоброякісні м`ясні, м`ясорослинні, рибні консерви, паштети тощо через мережу продуктових магазинів обласного центру, – зазначає Замахін.
Наразі триває досудове розслідування за статтею 227 Кримінального кодексу України (Випуск на ринок України небезпечної продукції). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
